Terveyttä edistävät jalkahoidot

Diabeetikon jalkahoito 69€

  • Diabeetikon jalkaterveyttä tukeva jalkahoito. Sis. Jalkakylpy, ihon- ja kynsienhoito ja hieronta. Tuntotesti monofilamentilla, pulssin tunnustelu ja kotihoito-ohjeet.
  • Voit valita myös normaalin jalkahoidon.

Rentouttava jalkahoito  85€

  • Rentouttava ja jalkakireyttä poistava jalkahoito. Sis. Magnesium-jalkakylpy 15min, ihon- ja kynsienhoito, hieronta ja lopuksi hierontavoiteen alle rentouttava magnesium geeli.

Podofix sisäänkasvaneenkynnen oikaisuhoito
-Aloitus 60e/kynsi / Jatkohoito 39e/kynsi

  • Podofix on tehokas ja kivuton aktiivivaiheen kynnenoikaisumenetelmä. Asiakas tuntee oikaisun heti ja asennuksen jälkeen sisäänkasvaneen kynnen aiheuttama kipu häviää muutamassa päivässä. Menetelmä soveltuu lähes kaikkien epämuotoisten, sisäänkasvaneiden ja taipuneiden kynsien hoitoon. Podofix pysyy kynnellä 3 vko – 2kk ja liuska uusitaan kunnes haluttu tulos on saavutettu. Pääsääntöisesti oikaisuhoito kestää yli puoli vuotta niin, että asiakas käy noin viiden viikon välein hoidattamassa kynnet.

Syylän poisto tai känsän poisto  50€

  • Koagulointi hoito syylän poistoon. Hoito koagulointilaitteella kestää muutamia sekunteja. Veressä olevat proteiinit koaguloivat eli jähmettyvät ja tuhoutuvat lämmön vaikutuksesta. Syylän verisuonisto kuivatetaan, jotta se saadaan poistumaan. Syylä ei häviä heti vaan muutamassa kuukaudessa ja tarvittaessa hoito uusitaan.

VARAA AIKA TÄSTÄ TILAA LAHJA- KORTTI